torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Huh. Opparia on kirjotettu hiki hatussa yötä myöten nyt viime ajat, joten ei ole tänne ehtinyt mitään lisäilemään.  Nyt opparin luonnos on kuitenkin palautettu ja jännityksellä odotellaan millasen tuomion se saa.

Kalenterista huomasin että joku tuommonen pääsiäinen olisi ilmeisesti ajankohtainen. Itselle pääsiäinen merkitsee lähinnä rairuohoa, tipuja, pupuja ja suklaata (<3) joten ei sitä pahemmin tule juhlistettua. Mutta juhlat on aina erittäin hyvä tekosyy tehdä teemaan sopivat kynnet, joten totta kai tein pääsiäisaiheiset koristukset omiin kätösiin. Siisteydestä ei taaskaan voi kehua mutta kun joku ei taas jaksanu odotella lakan kuivumista ennen päällyslakan levittämistä.

Yksi tipukin pääsi mukaan.
Puput tein Cutepolish YouTube kanavan ohjeen mukaan ja tipun tein ihan improvisoimalla. Cutepolishin mallit on aina helppoja ja nättejä, ja tämä pupu -mallikin oli todella helppo. Ainoa ehkä hieman tarkkuutta vaativa kohta on nuo valkoiset pisteet silmissä koska jos ne menee vinoon niin ilmeestä tulee helposti vähän... derp.
Tosi kivat ja söpöt nämä kyllä on.

Lakat:
MNY 501a (valkoinen)
MNY 749 (keltainen)
Eveline Colour show Viola
Models Own Becca's Brown

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti